A A+ A++

Słuchanie podcastu i czytanie całości treści w dniu premiery nowego odcinka dostępne jest jedynie dla stałych Czytelników „WPROST PREMIUM”. Zapraszamy.

Paulina Socha-Jakubowska, „Wprost”: Skoro część z nas już ucięła wydatki na kulturę, mniej buszuje w sieciówkach i wyłącza światło, gdy tylko można, by uczyć się kontrolować wydatki na prąd – pewnie przyjdzie taki moment, a prognozy są raczej bezlitosne – że zaczniemy też zastanawiać się nad koszykiem zakupowym, dokładniej wybierać rzeczy, myśleć o tym, jak ekonomicznie gotować. Oczywiście przy założeniu, że wcześniej tego nie robiliśmy. Ty od zawsze starałaś się ekonomicznie wykorzystywać te rzeczy, które kupowałaś?

Anna Sudoł: Warto ekonomicznie gotować, bo robimy to codziennie. I to są małe zmiany, które dają duże korzyści. Nie tylko nam, ale też planecie. To jest coś, czego sama musiałam się nauczyć i uczyłam się tego przez lata. Dlatego teraz tak chętnie uczę innych.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBył poszkodowany, ale pijany. Wkrótce będą konfiskować auta
Następny artykułRemont nawierzchni przy krajowej „36”