A A+ A++

Osoby, które nie jedzą jajek z powodu alergii, czy też ci, którzy są na diecie wegańskiej, bardzo często rezygnują z jedzenia naleśników. Powód jest prosty: jajka, które dodajemy do masy. Na szczęście okazuje się, że zamiast jajek możemy wykorzystać inny produkt, który podobnie jak jajko, ma właściwości spajające. Mowa tu o siemieniu lnianym, czyli polskiej bombie błonnikowej.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułThat’s messed up: American Academy of Pediatrics claims kids can consent to mastectomies and gender surgeries, but not tattoos
Następny artykułTo płynne złoto. Już 2 łyżki dziennie obniżają poziom cukru i cholesterolu