A A+ A++

Grzane wino, glühwein, vinchaud, mulledwine, glögg… Tak naprawdę nieważne, w jakim języku wymawiamy te słowa. Jak świat długi i szeroki, gdy tylko temperatura powietrza niebezpiecznie opada, rozpoczyna się sezon na popularne grzańce. Jak przygotować go w domu? Jakie wino dobrać? Jakich przypraw użyć? Oddajmy głos znawcy – Tomaszowi Potrzebowskiemu, ekspertowi rynku wina w firmie Henkell Freixenet Polska.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułLewandowski nie zwiódł. Pique, Busquets, Alba – “święte krowy” w Barcelonie
Następny artykułLil Yachty „przywiózł wock” do Polski. W teledysku krakowski zabytek