A A+ A++

Farsz do gołąbków to nic innego jak mielone mięso połączone z ryżem. Jedni przygotowują go z surowego ryżu, inni przed dodaniem do mięsa, lekko ten ryż podgotowują. Są również wersje z kaszą gryczaną czy z dodatkiem grzybów. Również mięso może być różne – od wieprzowego, przez drobiowe, po baraninę. W wersji wegańskiej można w ogóle pominąć składnik mięsny.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł“Carmen” rozbudza wyobraźnię. Fragmenty opery w Filharmonii Częstochowskiej
Następny artykuł16 października: Kabaret Czesuaf – Kudowa-Zdrój