A A+ A++

To będzie hit niedzielnego obiadu. Rosół wołowy z wątróbką i nietypowymi dodatkami to propozycja od Ewy Wachowicz. To jedna z ulubionych zup znanej restauratorki. – W moim rodzinnym domu jadło się go zawsze z gotowanymi ziemniakami – przyznała w jednym z programów “Ewa Gotuje” i zdradziła krok po kroku, jak przygotować ten nietypowy w smaku rosół wołowy.

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNajbardziej leniwe znaki zodiaku. Ponad wszystko cenią sobie wygodę!
Następny artykułTo, co widzisz na tym obrazku, zdradza, czego TAK NAPRAWDĘ pragniesz w miłości