A A+ A++

Cowboy caviar, czyli kowbojski kawior, to potrawa stworzona w latach 40 ubiegłego wieku przez amerykańską szefową kuchni i autorkę książek kulinarnych Helen Corbitt. Przygotowuje się ją z czarno nakrapianej fasoli, kolendry, czosnku, czerwonej papryki i czerwonej cebuli, a całość polewa sosem vinegret.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułAnna Adamska sędzią meczu z Czarnymi
Następny artykułDebunkEU.org: Kreml wydaje 1,5 mld dolarów rocznie na propagandę i dezinformację