A A+ A++

Wartość działki szczególnie poznali i docenili w momencie pandemii. A teraz przede wszystkim, bo mają własne warzywa. A te smakują najlepiej. Wiedzą, co jedzą, bo sami sieją, pielęgnują i zbierają. – I tak trochę pracy, trochę odpoczynku i to jest to! – mówią działkowcy z Jawora. 

Reklama

Reklama

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBiskupiec. Policyjny pościg za podejrzewanym o zabójstwo. 21-latek zatrzymany
Następny artykułLEGIONOWO. 17-latek z marihuaną! Sprawą zajmie się sąd