A A+ A++

Spośród dostępnych w sklepach rodzajów soli, przy kiszeniu ogórków sprawdzi się sól himalajska. Zawiera ona m.in. żelazo, wapń selen i cynk. Wydobywana jest w górach Salt Range w Pakistanie. Dobrym wyborem będzie również sól morska, produkowana przez odparowywanie wody pochodzącej z mórz i oceanów. Jest ona bogata w sód oraz inne minerały, takie jak cynk, selen czy magnez.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZwołanie LVI Nadzwyczajnej Sesji Rady Miejskiej
Następny artykułNetflix z reklamami, HBO bez polskich seriali. Tak streamingi walczą z kryzysem