A A+ A++

Z czego przygotować nadzienie? Najbardziej popularnym rozwiązaniem są podsmażone pieczarki i cebula, a także tarty lub pokrojony w cienkie plasterki ser żółty (świetnie sprawdza się wyrazisty cheddar). Jednak kieszonki można wypełnić także podsmażonymi lub duszonymi warzywami (porem, fasolką szparagową, papryką, marchewką, dynią czy szpinakiem). Smaku potrawie doda trochę przecieru pomidorowego, musztardy albo pikantnego sosu. Farsz warto wzbogacić świeżymi lub suszonymi ziołami: szałwią, majerankiem, tymiankiem albo rozmarynem.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSkąd strażacy z OSP Ślemień biorą wodę?
Następny artykułSejm zmienia ważne prawo o kredytach hipotecznych po interwencji RMF FM