A A+ A++

Co wzbogaci nasze desery o cenne wartości odżywcze? Wykorzystajmy nasiona chia, czarnuszkę, masło orzechowe, mleczko kokosowe, słonecznik, żurawinę, siemię lniane czy amarantus. Nie zapominajmy również o zieleninie — mięcie, jarmużu, pokrzywie czy szpinaku.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKłodzko: remont Koszar Białych w Forcie Owcza Góra wchodzi w nowy etap
Następny artykułEksperymentalny jRPG wzbudził uznanie graczy; premiera Live A Live