A A+ A++

Pochodzi z Chin i jest uprawiana od ponad 4000 lat, a w naszym kraju możemy ją aktualnie spotkać w wielu sadach. Mowa oczywiście o brzoskwini! Najczęściej jadamy ją na surowo albo wykorzystujemy do różnego rodzaju deserów i ciast – szczególnie tę z puszki. Okazuje się jednak, że brzoskwinie można łączyć również z mięsem czy rybami. Jakie potrawy mogą zachwycić nasze podniebienia niecodziennymi połączeniami?

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNie chciał zabić rozłączonego rywala, zyskał sławę
Następny artykułByła urzędniczka NATO: Rosja chce sterroryzować cywilów