A A+ A++

Do zamrażarki nie powinno się również wkładać wina, co potwierdzi każdy znający się na rzeczy sommelier. Otwarte i niedokończone wino zatkaj z powrotem korkiem i spokojnie przechowuj w lodówce przez kolejne kilka dni. Jeśli koniecznie chcesz zamrozić resztę, która została w butelce, to musisz wiedzieć, że po rozmrożeniu będzie ono nadawało się jedynie do podkręcenia nieco smaku przy gotowaniu potraw. Do zamrażarki nie wkładaj również napojów gazowanych, ponieważ staną się tykającą bombą, która w każdej chwili może wybuchnąć. 

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZamiast trzech przewoził siedem osób
Następny artykułWojna w Ukrainie. Zełenski o warunkach zakończenia wojny do końca roku