A A+ A++

Zapragnęli chleba bez polepszaczy więc zaczęli piec go sami. Najpierw dla siebie, potem, zafascynowani jego smakiem, stwierdzili że będą piekli na większą skalę. Pomysł po kilkunastu miesiącach udało się zrealizować i tak powstało „Chlebodzieło” – rzemieślnicza piekarnia, którą prowadzi wyjątkowe małżeństwo z Bełchatowa – Oliwia i Konrad Wodzińscy – on jest pilotem samolotów a ona stewardessą.

Więcej w materiale video.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułAktywuj się również w wakacje [ Sport ]
Następny artykułVecna w prawdziwym życiu gra rocka