A A+ A++

Mrożenie to jedna z najpopularniejszych i najlepszych metod przechowywania żywności. Zamrożone produkty zachowują swój smak i zapach i nie tracą wartości odżywczych – możemy więc w pełni korzystać z ich zalet. Niestety, nie wszystkie produkty nadają się do mrożenia, a zamrażanie części z nich może być niebezpieczne! Co znajduje się na tej liście?

Mrożenie jedzenia ma sporo zalet – pozwala na mądre gospodarowanie pożywieniem i gotowanie “na zapas”, zapobiega jego marnowaniu, ułatwia oszczędzanie. Mimo to, warto wiedzieć, że nie wszystkie produkty można mrozić, a te raz odmrożone kategorycznie nie mogą trafić ponownie do zamrażalnika. Oto lista produktów, które s … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOzdoba do posła PO: Koalicja donosicielska
Następny artykułSenioriada pod deszczową chmurką