A A+ A++

Kamera Master TV została zaproszona do Zespołu Szkół nr 2 w Łukowie, gdzie odbywały się warsztaty kulinarne pod hasłem „Zasmakuj w dziczyźnie”. Poprowadzili je pochodzący z Łukowa brania Artur i Kamil Gajda. Wspólnie z uczniami ugotowali zupę soliankę na łopatce z jelenia i karkówce z dzika oraz przygotowali tatara z jelenia z grzybami.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułAustralia i jej program wykupu broni ocalił wiele ludzkich istnień. Cenna lekcja dla USA?
Następny artykułAlonso: jestem tak samo dobry jak wtedy, gdy miałem 25 czy 30 lat