A A+ A++

Wojciech Tymowski: Z moich tegorocznych obserwacji w centrum Warszawy wynika, że oferta gastronomiczna się upraszcza. Przestrzeń podbijają bary z piwem i wódką na szoty, pizza, burger, kebab, frytki, hot dogi. Wydaje się, że w ofensywie jest fast food i coś tylko trochę więcej niż fast food. Widzi pan to samo?

Maciek Żakowski: Dla porządku wprowadźmy dwa pojęcia restauracji – full serwis, czyli  kelnerskiej i restauracji ladowej, czyli quick serwis restaurant.

Ladowe od lady?

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułGórnictwo kosmiczne radykalnie obniży koszty zbudowania Gwiazdy Śmierci
Następny artykułDziś punkt rejestracji uchodźców zamknięty / У суботу пункт реєстрації біженців буде закритий