A A+ A++

Tradycyjny grill węglowy ma wiele zalet, ale jego obsługa bywa kłopotliwa, o czym przekonuje się wielu dzielnych panów domu, którzy muszą walczyć z trudnym do rozpalenia węglem albo nadmiarem dymu. W dodatku specjaliści ostrzegają, że taka obróbka żywności, zwłaszcza mięsa, nie jest zbyt korzystna dla zdrowia, ponieważ powoduje uwalnianie tzw. wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych oraz innych szkodliwych związków, które sprzyjają rozwojowi nowotworów, m.in. jelit i żołądka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułATP Belgrad: Djokovic przetrwał
Następny artykułZ nimi wybudujesz nie tylko dom