A A+ A++

Rzodkiewka jest warzywem, które jako jedno z pierwszych pojawia się na wiosnę. Doskonale sprawdza się na surowo, ale okazuje się, że można z niej również przyrządzić dania na ciepło. Rzodkiewki wchodzą w skład sałatek i surówek, jednak warto zrobić z nich także risotto albo je ukisić. Poznajcie kilka pomysłów na potrawy z rzodkiewką w roli głównej.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułW Chojnicach mają powstać domy modułowe dla uchodźców. Sprzeciwia się działacz Konfederacji
Następny artykułŻycie zaczyna się po 60!