A A+ A++

Zadanie wcale nie jest takie trudne. Wystarczy ugotować kaszę jaglaną lub niepaloną kaszę gryczaną na mleku roślinnym, np. owsianym, po czym zmiksować z moczonymi przez całą noc nerkowcami, mlekiem kokosowym, syropem z agawy, sokiem świeżo wyciśniętym z cytryny lub limonki oraz ziarenkami wanilii. Powstałą masę mieszamy z bakaliami, np. jagodami goji, żurawiną lub suszoną morwą, po czym przekładamy do miseczki albo sita wyłożonego gazą i odstawiamy na noc do lodówki.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł“Mała firma – ABC Biznesu” – program puławskiej fundacji
Następny artykułFabri Fibra powraca po pięciu latach! “Chaos” już dostępny!