A A+ A++

Drugie dania nazwałam miskami, bo tak właśnie najczęściej wygląda mój lunch – mieszam w misce kaszę albo fasolkę lub inne strączkowe z warzywami, polewam oliwą, sokiem z cytryny, posypuję świeżymi ziołami i kiełkami oraz posypkami z ziaren, pestek i orzechów. Mieszam i mój obiad jest gotowy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUSA: Rosja blokuje 90 statków przewożących żywność. W sklepach rekordowe podwyżki
Następny artykułBiznes, ludzie i wojna. 10 wyzwań, z którymi mierzą się firmy. Wyniki badania