Wszystkim tym, którym marzy się kulinarna podróż do Ameryki Południowej, polecamy zarezerwować stolik w Hoża Argentine Steakhouse. Sezonowane argentyńskie steki, XVIII-wieczne antyki, selekcja najciekawszych win… to wszystko w rytmie latynoamerykańskiej muzyki! Podczas Festiwalu Goście spróbują sałatki z carpaccio wołowego z parmezanem, orzeszkami pinii, cebulkami perłowymi i sosem balsamicznym z granatem, a także pierogów z czarną soczewicą i parmezanem, do tego plastry polędwicy, bób z serrano oraz mus z selera z białą czekoladą. Miłośnicy wege menu również nie wyjdą głodni! W opcji A czeka na nich tatar z pieczonego buraka z emulsją szczypiorkową, dynią z mango oraz ciasto filo, danie główne to pieczony łosoś, gnocchi z ricottą, brukselka w parmezanie, sos mango, wakame. Słodkim zwieńczeniem uczty w obu wersjach menu będzie mus pistacjowy z sorbetem malinowym i kruszonką laskową.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS