A A+ A++

Jej nasionka wystarczy rozsypać na wilgotnej ligninie, umieścić w ciepłym, nasłonecznionym miejscu i codziennie zraszać wodą, by już po kilku dniach cieszyć się kiełkami o przyjemnym, lekko pikantnym smaku oraz imponujących wartościach odżywczych. Rzeżucha dostarcza bardzo potrzebnych wiosną składników mineralnych: żelaza, magnezu, wapnia i siarki, a także witamin: A, C czy B3.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDzień Otwarty Politechniki Białostockiej. Po raz pierwszy od dwóch lat
Następny artykuł8 kierowców straciło prawo jazdy przez alkohol, narkotyki i nadmierną prędkość