A A+ A++

Poza wywarem, tare i makaronem w ramenie powinny pojawiać się dodatki nadające mu charakteru. W zupie znajdziemy więc m.in. mięso (np. plastry łopatki wieprzowej), zieloną cebulkę, pędy bambusa, kukurydzę, suszone grzyby, wodorosty, czosnek, jajko ugotowane na półmiękko lub marynowane w sosie sojowym, kiełki czy też surimi.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOlimpiady Specjalne w Szwajcarii Bałtowskiej. Cztery medale narciarzy „Szansy” (zdjęcia)
Następny artykułZ pierwszego na trzeci. Wyższy stopień alarmowy Charlie-CRP w całym kraju