Naszą akcję rozpoczęliśmy w Krakowie, gdzie odwiedziliśmy cukiernię Antoniego Adamka na osiedlu Dywizjonu 303. Nadzienie pączków, które jest robione z płatków róż, uprawianych na własnej działce pana Antoniego pod Krakowem, zbierane jest codziennie o 5 rano – mówi nasz reporter.
Nasi reporterzy ruszają w teren, by odnaleźć małe, lokalne cukiernie, które znacie, kochacie i przede wszystkim polecacie.
Znasz miejsce, w którym zapach cynamonu rozchodzi się po całej ulicy? Cukiernię, która przepis na kruche ciastka przekazuje sobie z pokolenia na pokolenie? Napisz do nas, a my już zadbamy o to, by cała Polska o niej usłyszała.
>>>TUTAJ MOŻNA ZGŁASZAĆ CUKIERNIE<<<
We wskazanych przez Was lokalach nasza żółto-niebieska ekipa urządzi słodkie happy hours, podczas których jecie pączki na nasz rachunek.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS