A A+ A++

Statystyczny Polak w ciągu roku zjada ok. 13 kg żółtego sera. I bardzo dobrze, bo prawdziwy ser jest nie tylko niezwykle smaczny, ale i wartościowy. Do najpopularniejszych gatunków żółtego sera należą gouda, edamski, salami, podlaski, ementaler, parmezan czy też cheddar. Jeśli mamy możliwość, spróbujmy też innych – może znajdziemy taki, który zachwyci nasze kubki smakowe bardziej niż te znane nam na co dzień.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBędzie wygodniej. Windows 11 z kolejnymi zmianami
Następny artykułCeny ropy naftowej znów na 7-letnich maksimach