Rzeszowianki zdominowały etap wojewódzki XXVII Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik 2021/2022, zorganizowanego w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu. Do kolejnego etapu przeszła też reprezentantka naszego regionu Dominika Turko z ZSSChiO Jarosław.
fot. materiały organizatora
Prawdziwe cukiernicze cuda powstawały na etapie wojewódzkim XXVII Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik 2021/2022, zorganizowanego 21 styczni br., w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu.
Prawdziwe cukiernicze cuda powstawały na etapie wojewódzkim XXVII Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik 2021/2022, zorganizowanego 21 styczni br., w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu.
Tematem zorganizowanej 21 stycznia br. w Jarosławiu „olimpiady” dla młodzieży kształcącej się w zawodzie cukiernik była „Potęga Natury”. W szranki etapu wojewódzkiego imprezy o ogólnopolskim zasięgu stanęli uczniowie: Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie, Zespołu Szkół nr 3 w Rzeszowie, Zespołu Szkół Usługowych i Spożywczych w Jaśle, Zespołu Szkół Technicznych w Leżajsku oraz Zespołu Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu. Ich zmagania rozpoczęła część teoretyczna sprawdzająca wiedzę i przygotowanie merytoryczne uczestników. Gwoździem (…)
Najsłodsza szkolna olimpiada 7
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS