A A+ A++

Przepyszny sposób na udka z kurczaka,. Aby mięso było soczyste i aromatyczne, owijamy je boczkiem. Do tego ser pleśniowy, suszone pomidory i mamy połączenie idealne. Tak przygotowane udka będą świetnie smakować z domowymi frytkami i sałatką. Przepis dostaliśmy od pani Beaty na dziesie.wp.pl.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCieszyn: Można zachować dotychczasowy numer rejestracyjny pojazdu
Następny artykułKolejne inwestycje w Szpitalu! Prace już ruszyły!