A A+ A++

Jeść jak najprościej. Przygotowywać posiłki w domu, aby mieć kontrolę nad tym, co jemy oraz nad tym, ile na to wydajemy. Jajka, kiszonki, podstawowy nabiał, np. jogurt naturalny, kefir, to nie są produkty drogie. Jeść mniej mięsa, stosując się do wytycznych Światowej Organizacji Zdrowia, która zaleca, by dorosły człowiek jadł maksymalnie pół kilograma mięsa tygodniowo. Tak nieduża ilość mięsa tygodniowo to również nie jest wielki wydatek.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCyberbezpieczeństwo – zapamiętaj, udostępnij, ostrzeż innych!
Następny artykułRewolucja, która dotknie kierowców w Warszawie. Abonamenty w strefie płatnego parkowania nie dla każdego