A A+ A++

Pyszną zupę możemy przygotować z różnych rodzajów sera, np. ostrych i wyrazistych w smaku pleśniowców (gorgonzola, munster, roquefort), długodojrzewającego parmezanu czy dziugasa, łagodnej goudy, wspomnianego już cheddara lub szwajcarskich klasyków, takich jak gruyère albo appenzeller. Niektórzy dodają też serki topione, zwykle śmietankowe, jednak sięgając po takie produkty warto wcześniej sprawdzić ich skład, który powinien być jak najkrótszy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKiedy rozpoczną się roboty?
Następny artykułUOKiK nałożył ponad 44 mln zł kary na Santander Consumer Bank