A A+ A++

Kluski kładzione to dla wielu smak dzieciństwa. Przygotowuje się je z mąki, wody i jajek. Doskonale smakują zarówno na słodko z sosem ze śmietanki i cukru, z cynamonem, twarogiem czy cynamonem. Można je także podać ze skwarkami, podsmażoną cebulką, kiełbasą czy serem feta.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCeny regulowane? “De facto my dzisiaj to robimy”
Następny artykułMüller dementuje: Minister Ziobro nie jest zagrożony dymisją