A A+ A++

Zaczniemy od jednego z najbardziej uniwersalnych sprzętów, a jest nim kombiwar. To przyrząd, w którym możecie piec, gotować na parze, dusić, grillować i rozmrażać. W jego działaniu nie ma żadnej filozofii. Główną rolę gra pierścień, który wytwarza gorące powietrze, a to jest rozprowadzane wewnątrz naczynia. Modele różnią się między sobą mocą, wymiarami oraz dodatkami na przykład w postaci pierścieni powiększających. W droższych kombiwarach spotkacie także dedykowane tryby do różnych typów potraw.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMichał Malitowski wspomina Żorę Korolyova. “Czułem się doceniony w jego obecności”
Następny artykułOrkiestra Baczków – finaliści programu „Mam talent” w Brzesku