A A+ A++

Ekipa z Polsat News przybyła do Alfredówki (gm. Nowa Dęba), by nagrać kolejny odcinek programu agroturystycznego „Z klimatem i z pasją” w gospodarstwie ekologicznym „Dobre Miejsce”. Jego właścicielka, Joanna Kurnik-Sadecka, na co dzień prowadzi internetowy program kulinarny pn. „Kuchnia z sercem”.

Około 3 tygodni temu ekipa programu „Z klimatem i z pasją” Marii Sikorskiej, emitowanego w Polsat News 2, przyjechała na Podkarpacie, a konkretnie do Alfredówki w gminie Nowa Dęba, gdzie przepisem na faszerowane proziaki – specjał kuchni lasowiackiej, podzieliła się Joanna Sadecka-Kurnik, prowadząca internetowy cykl kulinarny „Kuchnia z sercem”, dedykowany rodzimej kuchni lasowiackiej.

Program wyemitowany został na antenie Polsat News 2 w minioną niedzielę i będzie można go obejrzeć przez cały tydzień. Poniżej publikujemy materiał wideo.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNFZ zaprezentował wyniki pilotażu opieki koordynowanej w podstawowej opiece zdrowotnej
Następny artykułPracownia Rezonansu Magnetycznego dla Dzieci oddana do użytku (ZDJĘCIA,VIDEO)