A A+ A++

Właściciel nowej knajpy w Poznaniu pracę z ludźmi zaczął w wieku 18 lat. Pomagał wtedy swojemu tacie w handlu ciastkami na jednej z giełd. Już wtedy wiedział, że ma smykałkę do biznesu, czuł jednak, że chciałby realizować się na nieco innym polu. Kilka lat później w gastronomię wciągnie go jego przyjaciel, wówczas kucharz jednej z prestiżowych poznańskich restauracji. Dzięki jego namowom został kelnerem w tym samym lokalu. To był początek jego drogi do stworzenia własnej restauracji.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł(Nie)długo i szczęśliwie (2021) – recenzja filmu [Best film]. Cztery historie o trudnej miłości
Następny artykułAmnesia: Rebirth Amnesia: Reminiscence v.1.3.2 PC