Na pomysł na biznes Paulina Zawadzka wpadła w Szwajcarii. Mieszka tam i na co dzień zajmuje się terapią behawioralną psów. – Tam to podpatrzyła, a że ja i Agnieszka zaczęłyśmy karmić psy surowym jedzeniem, to podchwyciłyśmy tę inicjatywę i zaczęłyśmy działać – mówi Magdalena Zawadzka-Schöntag, siostra Pauliny.
Trzecia w biznesie jest Agnieszka Broszkiewicz, najlepsza przyjaciółka Pauliny z dzieciństwa. – Paulina wiedziała, że wzięłam psa i karmię go surowym mięsem. Byłam zmęczona codziennym przygotowywaniem świeżych porcji. Szukałam rozwiązania, aby ktoś mi to dostarczył na gotowe. I tak się zaczęło. BARF to dieta oparta na surowym mięsie. Coraz więcej Polaków w ten sposób karmi swoje psy.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS