Drzwi poznańskiej restauracji na ul. Taczaka 22 otwiera uśmiechnięta blondynka o niebieskich oczach. Od wejścia proponuje kawę i ciepłe brownie. – Gaz za chwilę wyjdzie z kuchni, kończy przygotowywać farsz do australijskich pie – dodaje z akcentem.
Ona – Polka, przyjmuje gości i opowiada o życiu w Australii. On – Australijczyk, gotuje ulubione dania australijskiej kuchni. Agnieszka i Gareth Baker przeprowadzili się do Poznania z Melbourne trzy lata temu. Połączyła ich pasja do futbolu australijskiego, wyścigów konnych, a przede wszystkim jedzenia. Po siedmiu latach wspólnego gotowania na australijskiej ziemi postawili na poznańską przygodę.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS