A A+ A++

Pyszna sałatka do zrobienia w kilka minut. Będzie bombą witaminową na te jesienne dni.


Jesienna sałatka z jarmużem i porem

Składniki:

– 5 dużych liści jarmużu
– 5 rzodkiewek
– pół puszki kukurydzy
– 4 ugotowane jajka
– jeden duży por

Sos: łyżka majonezu, trzy łyżki jogurtu, czosnek, sól, pieprz

Wykonanie:

Wszystkie składniki kroimy w kostkę (oprócz kukurydzy i jarmużu). Jarmuż kroimy na mniejsze kawałki lub rwiemy. Składniki wrzucamy do miski i mieszamy ze sobą. Dodajemy jogurt, majonez i przyprawy. Mieszamy ze sobą. Najlepiej smakuje schłodzona.

Smacznego!

(or)

  • Click to enlarge image 001.jpg

  • Click to enlarge image 002.jpg

  •  

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKrakowski protest przeciwko projektowi “Stop LGBT” Kai Godek
Następny artykułCertyfikaty ,,Marka Przyjazne Mazowsze” wręczone!