A A+ A++

Produkujemy już ekologiczne mięso przyszłości w laboratorium, to czemu nie spróbować z kawą? Fińscy naukowcy wyprodukowali właśnie pierwszy worek kawy w laboratorium. Według nich, jest ona nie tylko smaczniejsza od tradycyjnej, ale również zdrowsza i przyjazna środowisku naturalnemu.

Oto kawa z laboratorium. Niebawem zastąpi tradycyjną, bo jest ekologiczna

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSekundniki nie pojawią się na ulicach Lublina. Winna „inteligentna” sygnalizacja
Następny artykułNoc Rozstrzelanych Poetów: białoruska diaspora upamiętni ofiary NKWD