A A+ A++

Bardzo aromatyczne czosnkowe bułeczki to doskonały dodatek do zup, gulaszy czy sałatek. Można je także użyć do przygotowania kanapek. Bułeczki najlepiej smakują, kiedy są jeszcze ciepłe, jednak na drugi dzień też będą dobre. Przepis z bloga “Moniki smakołyki”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł„Sprawiedliwość” według PiS. Miało być 512 mln zł, jest… 35. Adam Struzik: Trudno mówić o realnym wsparciu
Następny artykułDrodzy mieszkańcy Elbląga i nie tylko… szczepimy się [ Społeczeństwo ]