A A+ A++

Do zakażenia pałeczkami paraduru dochodzi najczęściej po zjedzeniu lodów, surowych jaj czy niedogotowanego mięsa. To właśnie zwierzęta są głównymi nosicielami pałeczek salmonelli, dlatego wszelkie produkty i potrawy wytworzone z produktów odzwierzęcych, takich jak mleko, jaj czy mięso, są potencjalnymi zagrożeniami.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKościół luterański zbiera pieniądze na pomoc cudzoziemcom w Kętrzynie
Następny artykułZgłoszenie P. Iwony Czajkowskiej z dn. 11.10.2021r. – budowa wewnętrznej i zewnętrznej instalacji gazowej w budynku mieszkalnym – jednorodzinnym na działce o nr. ewid. 17 (obręb 0240 -Wielogóra, arkusz 202), położonej w Radomiu przy ul. Chałasińskiego 7.