A A+ A++

Najsmaczniejsze krówki to te miękkie i ciągnące się – taki efekt osiąga się dzięki ich ręcznemu cięciu (nie maszynowemu) w zakładach produkcyjnych. Tego rodzaju krówki, użyte np. do przepisów na szyszki z preparowanym ryżem, znacznie szybciej się rozpuszczą, połączone w garnku z masłem i kakao. Należy często mieszać zawartość rondla i dodać do niej preparowany ryż. Gdy masa na szyszki z krówek nieco przestygnie, nieduże kule ostrożnie formuje się w rękach. Słodycze najpiękniej prezentują się, umieszczone pojedynczo w papilotkach na babeczki i muffinki. Małe szyszki z krówek będą pyszną dekoracją tortów.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZ miłości do tradycji: Cyrniawa z Krzeczowa świętowała jubileusz 10. urodzin
Następny artykułCzęstochowskie24: Konkurs z przyszłością – rozmowa z dr hab. prof. SWWS Beatą Marią Nowak