A A+ A++
loadingŁaduję odtwarzacz…

Ognisko jest, składniki przygotowane, neolityczni kucharze obecni. Czas na ich pierwszy popis kulinarny – zupę z soczewicy. Pod czujnym okiem specjalisty, adepci survivalu i bushcraftu poznawali zwyczaje, przygotowania i menu neolitycznych górników podczas warsztatów “Kuchania Neolitu”, które nawiązują do tegorocznych Europejskich Dni Dziedzictwa, które odbywają się pod hasłem „Smaki Dziedzictwa”.

Błażej Macias

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułObostrzenia wcześniej niż zapowiadano. Adam Niedzielski mówi kiedy
Następny artykułOpozycja straszy ustawą medialną: “Dyktatura Kaczyńskiego”