A A+ A++

Wiele osób ie docenia bakłażanów, uważając że są trudne do przyrządzenia Nic bardziej mylnego. Ta naprawdę wystarczy pokroić to warzywo, posypać obficie solą, a po kwadransie opłukać i przystąpić do pieczenia, duszenia albo grillowania. Dzięki temu prostemu zabiegowi bakłażan straci goryczkę.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWojewódzkie inscenizacje bitwy nad Wartą i Bzurą
Następny artykułBMW Motorrad Days 2021 – zapisy już wystartowały!