A A+ A++

Używany w kuchni do przyprawiania potraw, które nie tylko zyskają dzięki temu niesamowity smak i aromat, ale również przyspieszą spalanie tłuszczu. Pieprz kajeński bogaty jest w kapsaicynę, która widocznie poprawia tempo metabolizmu. Co ciekawe składnik ten sprawia również, że zmniejsza się uczucie głodu. Dodatkowo przyprawa działa przeciwbólowo i stymuluje produkcję endorfin, tzw. “hormonów szczęścia”.  

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDwoje dzieci zagubiło się podczas szczytu pielgrzymkowego w Częstochowie
Następny artykułDziś (19.08) IV Runda Ligi Konferencji Europy. Za nami przedmeczowa konferencja prasowa. „Znamy swoją wartość, jesteśmy dobrze przygotowani”- mówi Mateusz Wdowiak