A A+ A++

Fasolkę szparagową możemy kupić przez cały rok. Jednak to właśnie latem smakuje ona najlepiej. Młode strączki świetnie komponują się z bułka tarta podsmażoną na maśle. Warto jednak trochę zaszaleć i przygotować fasolkę nieco inaczej. Przepis na fasolkę z parmezanem i panko znajdziecie na blogu “Kuchennymi drzwiami”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKucharski: Legia rozmawiała z gwiazdami
Następny artykułQuebo i prof. Bralczyk zaangażowani w tworzenie ciechanowskiej edycji Monopoly