A A+ A++

kuchenne nowości

1z9

Rozgrzewa i syci

Ta nazwa kojarzy się przede wszystkim ze słynną węgierską potrawą jednogarnkową, jednak gulasz jest określeniem znacznie bardziej pojemnym. Możemy go przyrządzić nie tylko z mięsa, ale również warzyw czy tofu. I w każdej postaci okaże się pyszny….

123RF

Podziel się

Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMikołaj w Gminie Wieluń
Następny artykułJEST DECYZJA w sprawie referendum