A A+ A++

Ugotować bulion. Mięso powinno się rozpadać. Następnie wyciągnąć ćwiartki, obrać i poszarpać.
Pierś z kurczaka pokroić w większą kostkę, zamarynować i nabić na patyki. Usmażyć na grillu lub upiec w piekarniku.
Dodatki które układamy w talerzu, a następnie zalewamy bulionem:

  • makaron ramen,
  • szarpane mięso,
  • jajko ugotowane na twardo przekrojone na pół,
  • natka pietruszki,
  • szczypiorek,
  • szaszłyk z piersi.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSTOP wandalizmowi!
Następny artykułBezpłatna mammografia w Gliwicach