A A+ A++

Dania lekkostrawne powinny być oparte na produktach zawierających niewielkie ilości błonnika. Dlatego surowe owoce i warzywa trzeba zastąpić gotowanymi, najlepiej obranymi ze skórki. Zdecydowanie należy unikać suszonych owoców, owoców zawierających pestki, takich jak maliny czy truskawki, warzyw strączkowych oraz warzyw ze skórką. Dopuszczalne w wersji surowej są wyłącznie dojrzałe banany, awokado, ziemniaki, dynia, marchewka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł65. Konkursu Piosenki Eurowizji
Następny artykułIII Różaniec dla Matki u Brata Alberta