A A+ A++

Mięso kaczki uchodzi za bardzo tłuste i trudne do przygotowania. Nic bardziej mylnego! Owszem, kaczka zawiera więcej tłuszczu niż kurczak czy indyk i jest bardziej kaloryczna, ale ma również aż 28 g białka w 100 g. Grillowana pierś kaczki będzie się doskonale komponowała z ziemniaczano-szpinakowym puree. Przepis jest łatwy i szybki.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułAutobusy pojadą inaczej. Zmiany
Następny artykułPraca Urzędu Miejskiego od 6 kwietnia 2021