A A+ A++

Jest wiele takich rzeczy, które interesują ludzi i wywołują myśli: “ciekawe, jak to smakuje, pachnie, czy to boli, czy jest niebezpieczne i niewygodne, a może wręcz przeciwnie”. Postanowiliśmy więc odpowiedzieć na te wszystkie pytania. A właściwie odpowiada na nie nasza dziennikarka Monika Sikorska. Tym razem postanowiła dowiedzieć się więcej, czym jest foodsharing i freeganizm. Przez kilka dni postanowiła żywić się produktami wyłącznie pozyskanymi w ten sposób. Ku jej zaskoczeniu znalazła i otrzymała tyle jedzenia, że nie była w stanie tego przejeść. Obiad z dwóch dań, ciasto, deser – to tylko jeden z królewskich posiłków stworzony z wyrzuconych na śmietnik owoców i warzyw. Zresztą zobaczcie sami!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTVN miał dostęp do “Soku z Buraka”?! Szokująca relacja
Następny artykułCo należy wiedzieć o doradztwie kredytowym?