A A+ A++

O naturalnie zrobiony kozi czy krowi ser coraz trudniej.

Musi być wykonany z jak najlepszego mleka. Z tym bywa różnie, ale Polacy jedzą ser niezwykle chętnie. Dobre mleko jest kluczem do sukcesu. Dzisiaj naturalnie zrobiony ser to powrót do wspomnień z dzieciństwa, szczególnie dla osób starszych. Jak mówi Andrzej Sawicki z rodzinnej serowarni „Serotonina”, najważniejsza jest baza, czyli dobrej jakości mleko, bo chodzi o to, by udostępnić ludziom to, co jest prawdziwe. Zobacz nasze video.

„Serotonina” to miejsce, gdzie można cofnąć się w czasie i posmakować sera, produkowanego jak kiedyś i tak dzisiaj dobrego.

Dariusz Nowakowski
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTego na pewno nie wiecie. Słońce na bruku
Następny artykuł„Ariaci”, czyli powrót Hrabi do Lubina